Veel gestelde vragen

Heeft u nog vragen of zijn er onduidelijkheden? Wij helpen je graag verder. Hieronder staan de meest gestelde vragen. Heeft u nog meer vragen? Neem dan contact met ons op.

Nee in het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Wij geven in onze guide aan wat wij hebben gedaan en hoe we dit ingesteld hebben. Het hangt van vele factoren af, ook factoren waar wij geen invloed op hebben zoals de marktbeweging. We delen verschillende bot setups waarin jij zelf kan kiezen of je long of short gaat of een combi van beide maakt. De bots handelen vooral op de volatiliteit van de markt die in crypto vrij groot is waardoor je volop kunt profiteren van de vele ups-and-downs in de markt.

Op onze socials waar je lid van kan worden nadat je onze guide hebt aangeschaft geven wij regelmatig onze visie op de markt, zowel op de kortere termijn als op de langere termijn.

Jazeker de bot instellingen zijn aan te passen zoals jij zelf wenst. De instellingen die jij van ons meekrijgt zijn de instellingen waar wij zelf succes mee hebben behaald en die wij over een lange periode hebben getest om tot de beste resultaten te komen. Op onze socials zullen wij aanpassingen van de instellingen delen als wij tot de conclusie zijn gekomen dat we een betere setup hebben gevonden. Wij runnen continue A/B testen om tot de beste setup mogelijk te komen.

Dat is zeker mogelijk maar moet wel handmatig gebeuren. De winst wordt uitbetaald in BUSD (Binance dollar stable coin) en zal in jouw Binance account komen te staan. Op het moment dat je winsten wilt herinvesteren kun je de aankoopbedragen in de bots aanpassen naar grotere bedragen waarbij de verhouding van de base order en de safety order gelijk moet blijven. Bijvoorbeeld: Als de base 20 was en de safety order 60 dan zou je bedragen kunnen aanpassen naar bijvoorbeeld 30 voor de base order en 90 voor de safety order. Je ziet dan rechts bovenin hoeveel
BUSD de bot maximaal nodig heeft. Ook is het mogelijk om een nieuwe bot te starten met bijvoorbeeld een andere munt. In de guide staat beschreven hoe je dit kunt doen.

Op het moment dat je op Binance handelt betaal je transactiekosten, echter als je in de eigen stable coin handelt BUSD dan betaal je die transactiekosten niet wat veel geld scheelt omdat de bot heel veel handelt.

Heb je andere vragen of op- en aanmerkingen? Neem dan even contact op via het contact formulier of via de chat rechtsonder.